Clubtornooi en spaghetti-avond

Datum:
27/04/2019 (Hele dag)

Clubtornooi

Judoclub Boechout organiseert een clubtornooi voor al haar leden.

Alle leden mogen meedoen en zullen het via een poulesysteem opnemen tegen leeftijdsgenootjes van dezelfde grootte en gewicht.

Wat moet jij doen?

Schrijf je in door hier je naam in te vullen en kom samen met je supporters op 27 april naar de sporthal, je hoeft enkel je kimono, gordel en eventueel douchegerief mee te brengen.

Inschrijvingen zijn gratis! Let wel: je kan maar inschrijven tot en met 24 april

Wat doen wij?

Voor de rest hoef je niks te doen. Wij zorgen voor 2 wedstrijdmatten, een tribune voor de supporters, drankjes en versnaperingen aan democratische prijzen, een leuk publiek, coaches, assistenten en officiële scheidsrechters.

Praktische info

• Locatie: sporthal Sportpark Sneppenbos, Vremdesesteenweg 224, 2530 Boechout
  • Wie mag deelemen: alle leden van JCB, jong en oud
  • Start: 27/4/2019 om 15u30
  • Inkom supporters: €2

Spaghetti-avond

Nadien organiseren we een spaghetti-avond voor al onze leden en sympathisanten.

Heb je zin in een lekkere pasta, met of zonder vlees, of heb je meer zin in lekkere lasagne? Schrijf je dan hier in. Voor de lekkerbekken zijn er ook heerlijke dessertjes!

Inschrijven kan tot en met 20 april. De plaatsen zijn wel beperkt, dus wacht niet te lang.

Gelieve het totaalbedrag van je inschrijving te storten op rekeningnummer BE54 9731 8426 7597 (let op: nieuw rekeningnummer) met vermelding van je naam en voornaam, en dit ten laatste op 20 april.

• Spaghetti (€11)
  • Vegetarische spaghetti (€11)
  • Lasagne (€11)
  • Kinderspaghetti (€9)