Judokamp 2018

Beste judoka's,

Vol trots willen wij jullie uitnodigen voor de 19e editie van het JUDOKAMP van JUDOCLUB BOECHOUT.  Heb je zin in een week boordevol judo, avontuur en plezier? Een weekje er op uit met je vrienden van op de judomat? Aarzel dan niet en schrijf je meteen in! We beloven jullie een onvergetelijke judo-ervaring!

Wanneer?

Van 3 tem 10 augustus 2019. Opgelet het kamp wordt niet vroeger verlaten.

Wat?

- Judotrainingen in de voor- of namiddag met zowel onze eigen lesgevers als gasttrainers.

- Sport en spel worden afgewisseld met toeristische en ontspannende activiteiten.

- Verschillende avondactiviteiten, zowel klassieke als een aantal hele nieuwe.

Voor wie?

Alle judoka’s van Judoclub Boechout geboren in het jaar 2009 of vroeger.

Het minimum aantal leden is 25, eerst inschrijven = eerst deelnemen

NAAR WAAR?

Het internaat in Maaseik.

Campus Harlindis en Terlindis
Weertersteenweg 135a
3680 Maaseik

Prijs?

295 euro ALLES INBEGREPEN!

Inschrijven en betalen?

Inschrijven kan enkel via deze link en door storting van het voorschot van 155 euro op het rekeningnummer BE54 9731 8426 7597
Dit voorschot kan nooit terugbetaald worden. De afrekening van het resterende bedrag zal later worden bepaald.

De inschrijvingen worden definitief afgesloten op vrijdag 11 december 2018