Judokamp 2018

Beste judoka's,

Vol trots willen wij jullie uitnodigen voor de 18e editie van het JUDOKAMP van JUDOCLUB BOECHOUT.  Heb je zin in een week boordevol judo, avontuur en plezier? Een weekje er op uit met je vrienden van op de judomat? Aarzel dan niet en schrijf je meteen in! We beloven jullie een onvergetelijke judo-ervaring!

Wanneer?

Van 4 tem 11 augustus 2018. Opgelet het kamp wordt niet vroeger verlaten.

Wat?

- Judotrainingen in de voor- of namiddag met zowel onze eigen lesgevers als gasttrainers.

- Sport en spel worden afgewisseld met toeristische en ontspannende activiteiten.

- Verschillende avondactiviteiten, zowel klassieke als een aantal hele nieuwe.

Voor wie?

Alle judoka’s van Judoclub Boechout geboren in het jaar 2008 of vroeger.

Het minimum aantal leden is 25, eerst inschrijven = eerst deelnemen

Naar waar?

Verrassing!

Prijs?

255 euro ALLES INBEGREPEN!

Inschrijven en betalen

Inschrijven kan enkel via dit inschrijvingsformulier en door storting van het voorschot van 155 euro op het rekeningnummerBE06.0688.9949.0222 Dit voorschot kan nooit terugbetaald worden. De afrekening van het resterende bedrag zal later worden bepaald.

Bij vragen neem contact op met één van de bestuursleden. Een infovergadering voor de ingeschreven judoka’s volgt later.