Nieuwe Leden

Op deze pagina proberen we zo veel mogelijk informatie te plaatsen voor de nieuwe leden om de inschrijvingen zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Als je staat te popelen om met judo te beginnen is het nu het juiste moment! Iedereen die wil, mag de eerste 2 weken gratis komen proberen. Onze jongste judoka's die dit seizoen kunnen inschrijven zijn geboren in 2009 of vroeger.

Onze jongste judoka's leren de eerste trainingen vooral correct vallen om daarna over te gaan naar basisworpen en houdgrepen. De nadruk tijdens de trainingen ligt hier nog nadrukelijk op het verfijnen van de motoriek. Neem hier een kijkje naar het aanbod in onze jongste groep.

Wij trainen woensdag en vrijdag van 18u00 tot 19u00 (je kan de trainingsuren van de oudere judoka's ook hier terug vinden). Gelieve om 17u45 aanwezig te zijn, zodat je nog genoeg tijd hebt om je in te schrijven en je om te kleden.

Als je na deze 4 trainingen wil inschrijven, betaal je slechts het inschrijvingsgeld voor de resterende trainingen. Voor een volledig kalenderjaar betaalt men slechts €130 voor een eerste lid. Als je al een broer of zus hebt in JudoclubBoechout wordt het nog goedkoper.

De eerste weken kan je ook een judopak en gordel gebruiken van de club. Je betaalt dan gewoon een kleine waarborg en neemt de volgende training het judopak gewassen terug mee. De waarborg krijg je nadien uiteraard terug.

Je kan ook perfect in het midden van het seizoen inpikken, hoewel het eenvoudiger zal zijn als je in september begint omdat dan de basisprincipes worden aangeleerd.

Aangezien judo een contactsport is vragen wij van al onze leden om in orde te zijn met ons intern reglement.

Kom dus zeker langs als je eens wil proberen, maar vergeet je mama of papa niet om je in te schrijven!