Onze club verwelkomt een nieuwe initiator.
Proficiat Luc!

Ondanks de hevige regen en wind was onze BBQ dit jaar wederom een succes.
Bedankt allemaal om er zo'n leuke avond van te maken!
Nog een extra dankwoordje voor Bloemenkwekerij Vervoort om onze BBQ te voorzien van mooie bloemetjes!

Ook dit jaar slaagden we er in om een zilveren label voor jeugdvriendelijke judoclub te bemachtigen. Dit is een beloning van de Vlaamse Judo Federatie omwille van onze continue investering in jeugdwerking in de club, zowel op als naast de mat.

jjf 17-18

Beste ouders en judoka's,

Het einde van het seizoen is weeral aangebroken. Tijd om buiten te spelen en op vakantie te vertrekken!

Tijdens de grote vakantie wordt er niet getraind. De Schotten onder jullie zien we op het judokamp terug. Al de rest verwachten we fris en monter op de eerste training van het nieuwe seizoen op 5 september.

Veel vakantieplezier van het bestuur en de trainers!

Vakantie

Op 18 april werden alle Boechoutse kindjes uitgenodigd op de buitenspeeldag aan Sneppenbos.

Judoclub Boechout bakte pannenkoeken voor iedereen.

Op 21 april was ons allereerste clubtornooi en spaghetti-avond.

Alle judoka's hebben super gevochten en kregen op het einde een welverdiende medaille. 's Avonds kon iedereen zijn buikjes lekker rond eten dankzij onze chefs Erol en Ann.

Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer op deze leuke dag.

De 8e editie van onze JCB quiz was weer een groot succes.

Proficiat aan de 'Berliner Schnitzel Touring Club' met hun mooie overwinning. Ook proficiat aan 'Wij komen vo te zuipen' met hun nipte overwinning in de drankprijs.

Bedankt aan alle deelnemers, onze sponsors en alle vrijwilligers die er weer een succes van gemaakt hebben.

Judoclub Boechout was goed vertegenwoordigd op de wedstrijd in Herenthout vandaag!

Met droefheid melden wij het overlijden van Fernand Peeters.
Fernand stond eind jaren 90' als assistent-trainer op de judomat en wist onze jongsten jaren lang te motiveren en leerde hen hun gordels perfect te knopen.