Beste ouders en judoka's,

Het judojaar is nog maar net gedaan, maar het bestuur is al in volle voorbereiding van het volgende seizoen. Dat willen wij graag met jullie feestelijk inzetten met een fantastische BBQ.

Het bestuur en de trainers van Judoclub Boechout wensen iedereen een deugddoende vakantie toe.

De kampgangers zien we graag in Maaseik op zaterdag 05/08/2017. Kijk regelmatig op website en facebook voor de laatste berichten hieromtrent.

Wij verwachten jullie terug op onze 1 ste training op vrijdag 1 september 2017.

Op 20 mei vierden we samen met jullie ons 50 jarig bestaan.

Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid en hopen er samen nog vele jaren bij te doen.

Meer foto's vind je op onze fotopagina of op onze facebook.

Terwijl het bestuur op kampvoorbereidingsweekend was gingen Stijn, Senne, Bram en Maaike naar de Bekers Der Kempen. Iedereen vocht uitstekend, Bram en Stijn haalden zilver. Proficiat!

Voor het zevende jaar op rij organiseerde Judoclub Boechout op zaterdag 18 februari zijn jaarlijkse quiz. Voor de eerst keer ging de quiz door in het nieuwe sportpark Sneppenbos te Boechout, waar de judoclub sinds dit jaar ook zijn eigen zaal heeft. Vanaf 20 uur draaiden alle hoofden voor de eerste vraag die een ludieke denkoefening van 3 uur inzette.

Toppers op het Provinciaal kampioenschap! Dries behaalde goud, Bram en Jonas zilver. Zij hebben dus een plaats op het Vlaams kampioenschap verdiend! De rest vocht knap, met nog enkele mooie scores er bij!! Fier op de Boechoutse judoka`s!!!

Op 28/01/2017 nam onze club deel aan de Jeugdtrofee van de Provincie Antwerpen te Oud Turnhout. Hieronder een uitgebreid verslag van onze judoka's.

Podium Senne
Podium Bram

Dit jaar viert judoclub Boechout haar 50 jarig bestaan. Een jaar vol feest en vermaak!

Hou alvast volgende data vrij:

20/01/2017 - Nieuwjaarsdrink - Gezellig samen zijn in de cafetaria

18/02/2017 - Quiz - Een avondje quizzen voor jong en oud

20/05/2017 - Viering 50-jarig bestaan - Feestelijke viering (info volgt nog)

05-12/08/2017 - Judokamp - Jaarlijks zomerkamp op locatie

Beste leden, ouders en sympathisanten, 2017 is weer van start gegaan en dat laten we ook bij judoclub Boechout niet zomaar passeren...daarom nodigen wij jullie graag uit op vrijdag 20 januari op onze nieuwjaarsdrink om samen met jullie het glas te heffen en te klinken op een nieuw sportief en plezierig jaar! allen van harte welkom!

Tijdens de kerstvakantie wordt er niet getraind, zodat iedereen tijd heeft voor familiefeestjes bij de nonkel en de bomma.

23/12/2016 is de laatste training van 2016, foto's van deze kersttraining kan je hier bekijken.