Beste leden, beste ouders

Indien uw zoon, dochter of u zelf een brief mee kreeg om kleurverandering af te leggen, of indien ik u nog persoonlijk heb kunnen contacteren, bent u er van op de hoogte dat uw zoon, dochter, of u zelf kleurverandering van gordel kan komen afleggen op zaterdag 13 januari.

Voor sommigen zal er een nieuw kleurtje van gordel plaats vinden, anderen zullen dan weer een wedstrijd winnen. Er zullen nieuwe worpen en houdgrepen geleerd worden, er zal gesupporterd en gejuicht worden, soms eens een pijntje maar dan weer een lach!

Laat 2018 jullie veel plezier en geluk brengen, vriendschap en sportiviteit!

Joepie, ook dit jaar zijn al onze judoka's braaf geweest! De Sint liet voor iedereen wat lekkers achter. Dat zorgde voor heel veel vrolijke kindjes (en trainers :) )!

Op 18 en 26 november konden onze ploegen na lang voorbereiden eindelijk de mat op om de Boechoutste vlag te verdedigen op de Interclub.

Onze herenploeg startte de eerste dag goed aan de wedstrijd en kon een 4e plaats bemachtigen op de tussentijdse ranking. Op de 2e dag begon het heeeeeel spannend: na eerst 0-3 achter te komen konden ze de eerste kamp toch nog met een gelijk spel eindigen. De kamp daarna werd gewonnen, de laatste verloren ze tegen de uiteindelijke kampioen. Een knappe 4e plaats als gevolg.

Zaterdag: U15/U18/u21+

Op 21/10 namen onze enkele van onze judoka's een eerste keer dit seizoen deel aan een competitie.

Deelnemers: Maarten Van Nuffelen (-66), Christophe De Weerdt (-66), Bram Janssens (-81), Stijn Scheltjens (-73) en Senne Van Camp (-73).

De Boechoutse beren vertrokken zaterdag met het ochtendgloren (en stiekem nog kleine oogjes) naar het verre Oud-Turnhout om onze clubnaam te verdedigen. Na de weging bleek dat iedereen mooi op gewicht was. Flink!

De club organiseert dit jaar maandelijks kijkdagen waarbij de ouders, broertjes, zussen en grootouders naar de trainingen mogen komen kijken. Aangezien het moeilijk is om in de huidige zaal altijd toeschouwers binnen te laten, maar we toch de vraag kregen om eens te mogen kijken, zullen die dagen plaats voorzien worden zodat jullie de training kunnen bijwonen.

De kijkdagen zullen steeds doorgaan op de eerste woensdag en vrijdag van de maand:

Het nieuwe seizoen is nu al enkele weken gestart.
We zijn blij dat er weer zoveel enthousiaste judoka's op de mat staan.

Wil je helemaal deel uitmaken van onze JCB-familie? Dan mag een mooie trui, t-shirt of sportzak zeker niet ontbreken.
Je kan deze bestellen bij het bestuur of één van de trainers aanspreken voor of na de training.
De stoere judoka's hebben we jammer genoeg uit de rekken moeten halen.

Beste ouders en judoka's,

Het judojaar is nog maar net gedaan, maar het bestuur is al in volle voorbereiding van het volgende seizoen. Dat willen wij graag met jullie feestelijk inzetten met een fantastische BBQ.

Het bestuur en de trainers van Judoclub Boechout wensen iedereen een deugddoende vakantie toe.

De kampgangers zien we graag in Maaseik op zaterdag 05/08/2017. Kijk regelmatig op website en facebook voor de laatste berichten hieromtrent.

Wij verwachten jullie terug op onze 1 ste training op vrijdag 1 september 2017.

Op 20 mei vierden we samen met jullie ons 50 jarig bestaan.

Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid en hopen er samen nog vele jaren bij te doen.

Meer foto's vind je op onze fotopagina of op onze facebook.