Interclub 2017

Op 18 en 26 november konden onze ploegen na lang voorbereiden eindelijk de mat op om de Boechoutste vlag te verdedigen op de Interclub.

Onze herenploeg startte de eerste dag goed aan de wedstrijd en kon een 4e plaats bemachtigen op de tussentijdse ranking. Op de 2e dag begon het heeeeeel spannend: na eerst 0-3 achter te komen konden ze de eerste kamp toch nog met een gelijk spel eindigen. De kamp daarna werd gewonnen, de laatste verloren ze tegen de uiteindelijke kampioen. Een knappe 4e plaats als gevolg.

Onze dames begonnen de eerste dag tegen enkele helse tegenstanders en konden slechts 1 kamp winnen. Gebrand om zich te herpakken duwden ze elkaar op dag 2 tot een uitmuntend niveau en konden zo 3 van de 4 kampen winnen. De coach kan fier zijn. Dankzij die goede afsluiter eindigden onze dames op een 6e plaats.

De volledige uitslagen en eindstand vind je hier en hier terug.