PK en VK jeugd 2018

Zondagmiddag 4 februari stonden er 4 van onze judoka’s paraat in Schoten op het Provenciaal jeugdkampioenschap U18. Elk hebben ze mooi judo laten zien tegen stevige tegenstanders. Seppe Verheyen vocht goed maar verloor helaas twee maal na stevig weerwerk. Zowel Maarten Van Nuffelen als Jonas Janssen (°2002) wonnen 1 wedstrijdje van de 3 overtuigend maar moesten ook hun meerdere erkennen. Jonas Janssen (°2003) won zijn eerste na houdgreep. Verloor hierna twee maal maar in zijn wedstrijd om de derde plek wist hij na houdgreep het gevecht winnend af te sluiten en behaalde zo een mooie bronzen medaille!

Jonas verloor jammer genoeg zijn eerste kamp op het Vlaams Kampioenschap.

Hierbij wensen wij alle deelgenomen judoka’s een dikke proficiat met hun gevochten wedstrijden!